ich-zapfe

Glas - Event, Sæt med 6, 456 ml


Varenummer NEW-8816

Producent: ich-zapfe

Indhold af varebundt:
Vejledende pris DKK 136.21
DKK 119.09 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Glas - Event, Sæt med 6, 456 ml

Leder du efter de perfekte briller til din særlige lejlighed? Søg ikke længere! Sættet med 6 EVENT 456 ml drikkeglas er det ideelle valg til dine cocktails, juicer, smoothies eller sodavand. Opdag de funktioner, der gør disse briller til et klogt valg til enhver type begivenhed:

Funktioner, der overbeviser:

  • Sæt med 6:Disse briller sælges i sæt af seks, perfekt til alle slags begivenheder. Dine gæster vil sætte pris på det elegante touch, som disse briller vil give til din fest eller dit møde, hvilket gør din lejlighed uforglemmelig.
  • 456 ml størrelse:Med en kapacitet på 456 ml giver disse glas dig mulighed for at servere drinks i den perfekte mængde. Dine gæster vil være i stand til fuldt ud at nyde deres yndlingsdrinks uden at skulle bekymre sig om den serverede mængde.
  • Robust materiale:Brillerne i dette højkvalitetssæt er designet til at holde. De er lavet af et robust materiale og modstår alle farerne ved en fest eller fest.
  • Tidløst design:EVENT-drikkeglas har et enkelt, men elegant design, som er velegnet til enhver form for begivenhed, formel eller afslappet. De passer perfekt, uanset temaet for dit arrangement.
  • Nem at rengøre:Disse drikkeglas er meget praktiske og nemme at rengøre. De kan nemt vaskes i opvaskemaskinen, hvilket gør dem til et smart valg, da du ikke skal spilde tid på at vedligeholde dem.
  • Meget mere end bare glas:EVENT 456 ml drikkeglas tilføjer et særligt touch til dit arrangement. De skaber en sofistikeret og elegant stemning, som dine gæster aldrig vil glemme.
  • Alsidig brug:Uanset om det er et bryllup, fødselsdagsfest, grill eller firmaarrangement, har disse EVENT-drikkeglas deres plads. Med deres tidløse design og kvalitetsfremstilling passer de ubesværet ind i enhver fest.
  • Et praktisk valg:EVENT-drikkeglas er et praktisk valg, der giver dig mulighed for ubesværet at servere dine drinks til dine gæster under hele arrangementet. De giver dine gæster mulighed for at slappe af og nyde øjeblikket.
  • En investering i en kvalitetsExperience:At købe EVENT 456 ml drikkeglassæt med 6 er en investering i en Experience af førsteklasses kvalitet, som du aldrig vil fortryde. Disse briller tilføjer et særligt touch til din begivenhed og tager den til næste niveau.
  • De tilpasser sig alle stilarter:EVENT-drikkeglas er universelle glas. Uanset størrelsen på dit arrangement, vil de passe til enhver stil og lejlighed.

Kort sagt er sættet med 6 EVENT 456 ml drikkeglas det perfekte værktøj til enhver eventarrangør med respekt for sig selv. De tilføjer et sofistikeret touch til din fest, giver en kvalitetsExperience til dine gæster, gør nemt rent og kan bruges til stort set alt. Hvorfor ikke forkæle dig selv med dem til din næste særlige lejlighed?

Vare-ID 454507
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 1320 g
Nettovaegt 1320 g
Dimensioner 85×85×120mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: